Begagnade Golfbollar

Begagnade golfbollar ett billigt val!

Begagnade golfbollar skick

Vi på njgolf sorterar ut våra golfbollar i fem olika klasser. Vi är det enda företaget i världen som gör detta. Varför vi har valt att sortera ut våra golfbollar i 5 klasser istället för 4 är för att med 5 klasser så får vi inte lika breda klasser och vi kan ta fram klasser som passar dig mycket bättre. De som kör med 4 klasser har ofta en väldigt ful C klass som oftast är väldigt bred och ofta varierar mellan spelbara bollar till träningsbollar.

Detta gör att vi har marknadens finaste klasser rakt igenom. 

Nedan har vi de olika klassbeskrivningarna 

A klass: Golfbollarna är som nya med inga eller minimala skönhetsfel. Ytterst små personliga markeringar och företagsloggor kan förekomma

B klass: Bollarna har små skönhetsfel. Väldigt lätta nyansskillnader, personliga markeringar och företagsloggor kan också förekomma. Bollens egenskaper är fortfarande på topp. Mycket populär klass. Rekommenderas!

C klass: Vår populäraste klass! Små skrapmärken och nyansskillnader är vanligt förekommande, personliga markeringar och företagsloggor förekommer även. Golfbollar som man kan se att de är spelade med, men de håller fortfande en mycket hög spelklass. En mycket prisvärd klass!

C+ klass: Golfbollarna håller ett hyfsat skick. Bollarna har ofta stora skrapmärken. Starkare nyansskillnader och väldigt små jack i ytterskalet kan förekomma. Practice/X-Out märkta golfbollar kan också förekomma. Personliga markeringar och företagsloggor förekommer även. Billiga spelbollar till de som inte ställer så höga krav på hur golfbollen ser ut. Eller fina träningsbollar till de med lite högre krav.  Ett billigt alternativ! 

D klass: Mycket skrapmärken, missfärgningar och mindre hack/jack är vanligt förekommande. Personliga markeringar och företagsloggor förekommer även. Bollarna lämpar sig till träningsspel. Ett billigt val för dig som helst tränar med samma modell som du spelar med.

För mer information om begagande golfbollar besök https://www.njgolf.se/cms/begagnade-golfbollar

 

Välkommen

Välkommen till www.begagnadegolfbollar.n.nu.

Nyhetsbrev