Begagnade Golfbollar

Begagnade golfbollar ett billigt val!

Billiga Golfbollar

Våra utsorterade modeller varierar mellan 10-60 % av nypriset.

För att du ska förstå lite lättare hur billigt det är med begagnade golfbollar så har vi två olika exempel.

Vi har en produkt som heter Blandade golfbollar. Det är Billiga golfbollar som vi inte sorterar ut i olika modeller, istället gör vi en mix av dessa. Den består utav märken som Slazanger, maxfli precept, tommy armour m.m. dvs billiga golfbollar som normalt kostar mellan 70-150 kr / dussin. Om du brukar köpa den typen av golfboll så är blandade golfbollar det absolut självklara valet. Blandade golfbollar i nyskick säljer vi  för 3,4 kr bollen vilket är extremt mycket billigare än samma bollar i nyskick. dvs ca 30 % av nypriset.

Vi kan ta ett till exempel. Titleist Pro v1,  den populäraste golfbollen på marknaden och den boll som de flesta drömmer om att alltid få spela på. Problemet är att det helt enkelt är för dyrt. Ett dussin ute i butik kostar 549 kr. Vår A klass som motsvara helt nya bollar säljer vi för 279 kr. Så du sparar helt enkelt 270 kr / dussin eller 22 kr / boll. Om du spelar flera rundor / vecka så blir detta fruktansvärt mycket pengar och ingen skillnad i ditt spel när det gäller golfbollens prestanda.

Som du ser så sparar du väldigt mycket pengar genom att köpa begagnade golfbollar. Nu är detta enbart en jämförelse med klass A gentemot helt nya bollar. Ännu mer värt är det om man köper lägre klasser, specielt om du spelat på nya bollar tidigare och inte har några problem med att spla på en boll med mindre skönhetsfel eller ett större skrapmärke. Våra klasser är A,B,C,C+ och D. 

För att läsa mer om hur vi sorterar ut våra golfbollar så klicka på fliken Begagnade golfbollar- klasser. Eller klicka på länken nedan för att handla billiga golfbollar.

Billiga golfbollar hittar du hos NJGOLF

 

 

Välkommen

Välkommen till www.begagnadegolfbollar.n.nu.

Nyhetsbrev